Slootsmid/GEA Mobiele Decanter CF6000 geleverd. 

Deze zeer complete Slootsmid/GEA Mobiele decanter is geheel op klant wens door ons opgebouwd en geleverd aan een Duitse mestverwerker. 

Voor de stroom voorziening wordt er gebruik gemaakt van een 220KVA sterke SDMO TIER V stroom-aggregaat met extra grote dieseltank. Het is tevens mogelijk de complete installatie over te schakelen op netspanning, op deze manier kan de machine draaien zonder gebruik van het stroom-aggregaat. 

Door middel van een extreem goed geconditioneerde besturingsruimte wordt met een overdruk systeem de levensduur van elektronica gewaarborgd. De complete besturing is op afstand real-time over te nemen via een mobiele telefoon, PC of tablet. De Decanter wordt gevoed door een Slootsmid mobiele pompunit, voorzien van een Börger PL300 pomp en een Slootsmid SF6E Snijfilter. Op deze manier is het mogelijk om de aanvoerpomp en de machine ca. 50 meter van elkaar te plaatsen.

Met de GEA CF6000 decanter wordt de mest doormiddel van zeer hoge G-krachten gecentrifugeerd in dikke en dunne fractie. De dunne fractie wordt middels een Börger CL390 pomp afgepompt. De dikke fractie wordt door een sterke Slootsmid vijzel partij afgevoerd, deze bestaat uit 3 afvoervijzels met als laatste een 180 graden draaibare en in hoogte verstelbare 7 meter lange afvoervijzel met een los hoogte van ca. 4.5 meter. De basis voor deze installatie is een volbad verzonken H&W 3-assige semidieplader, voorzien van 6 afstempel mogelijkheden, slangsteunen en een opslag box onder de laadvloer. Over de volledige lengte van de trailer is een opklapbaar loopbordes geplaatst met trap en reling.

Daarnaast is de machine uitgevoerd met verschillende opties, waaronder een 3000 liter schoonwatertank met spoelpomp en hogedrukspuit. Door een slim geconstrueerd framewerk is het mogelijk om een extra IBC tank op de machine te plaatsen. Ook een hydrauliekunit, compressor, oprijbrug met lier maken deze machine zeer compleet. Doormiddel van een autoaanhanger met extra Slootsmid mobiele pompunit wordt stilstand van de machine tot het minimum beprekt.

Dergelijke combinaties worden geheel op wens samengesteld met zeer veel mogelijkheden en maatwerk voor een passende installatie voor uw bedrijf. Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie.