Service

Slootsmid Mesttechniek is gespecialiseerd in het ontwikkelen, construeren en produceren van machines op het gebied van mestbehandeling en mestverwerking. Door innovatieve, praktijkgerichte benadering van onze constructeurs worden nieuwe ontwikkelingen steeds op de meest praktische manier in de machines verwerkt. Deze rechtstreekse aanpak maakt de Slootsmid machine tot een slim en degelijk product waarmee een hoge arbeidsproductiviteit kan worden behaald. Voortdurend inspelen op de veranderende behoeften van de klant door productvernieuwing is de constante uitdaging voor ons bedrijf.

 

Onderhoud en Reparatie

Regulier onderhoud is een vereiste om de Slootsmid machine goed zijn werk te kunnen laten doen. Dit vereist onderhoud volgens opgave van de gebruikershandleiding maar ook preventief onderhoud is hierbij belangrijk. Onze ervaren, en goed geschoolde monteurs herkennen potentiële problemen vaak vroegtijdig zodat erger voorkomen kan worden. Uw machine blijft beter werken en grotere reparaties kunnen vaak vermeden worden.


Onderdelen

Voor alle onderhoud en reparaties gebruiken wij uitsluitend originele onderdelen. Zo weet u zeker dat de machine in zo goed mogelijke staat blijft.


Werkzaamheden in onze werkplaats of op locatie

Goed geschoolde monteurs met goed gereedschap in een compleet uitgeruste werkplaats of servicebus zorgen ervoor dat wij kwalitatief hoogwaardig werk kunnen leveren. Veel van onze werkzaamheden kunnen wij ook bij u op locatie uitvoeren. Dit bespaart u het brengen en ophalen van uw machine. 

De meer complexe reparaties voeren wij meestal in onze werkplaats uit omdat wij daar door de aanwezige hulpmiddelen sneller kunnen werken. Wat het meest efficiënt is bespreken we gewoon met u.

Heeft u vragen over de mogelijkheden of zijn er werkzaamheden die nog uitgevoerd moeten worden? Neem dan gerust even contact met ons op!